Frühling-Event Enzo

Frühjahr 2015 – (Enzo, 09. Mai 2015)

Awäsend: Aui, usser de Geni, dä isch z’Hamburg obe und de Jürg, ou dä hett öppis, wo no wichtiger isch aus de 13er…wobii: das gits jo eigentlech gar nid! ;-)

De gwohnt Träffpunkt bim Pizza-König hett s’gwohnte Uftaktbierli usglöst und e warmi Pizza, vom Wirt offeriert, zum es chlises Bödeli legge.

IMG_1795
IMG_1796
IMG_1797
IMG_1799
IMG_1801
IMG_1803
IMG_1806
IMG_1807
IMG_1811
IMG_1812
IMG_1813
IMG_1814
IMG_1815
IMG_1816
IMG_1817
IMG_1818
IMG_1823
IMG_1824
IMG_1825
IMG_1826
IMG_1827
IMG_1828
IMG_1829
IMG_1830
IMG_1832
IMG_1833
IMG_1834
IMG_1835
IMG_1836
IMG_1837
IMG_1838
IMG_1839
IMG_1841
IMG_1842
IMG_1843
IMG_1844
IMG_1845
IMG_1846
IMG_1847
IMG_1848
IMG_1849
IMG_1850
IMG_1851
IMG_1852
IMG_1853
IMG_1854
IMG_1855
IMG_1856
IMG_1857
IMG_1858
IMG_1859
IMG_1860
IMG_1861
IMG_1863
IMG_1864
IMG_1865
IMG_1866
IMG_1867
IMG_1868
IMG_1869
IMG_1870
IMG_1871
IMG_1872
IMG_1873
IMG_1874
IMG_1875
IMG_1876
IMG_1877
IMG_1878
IMG_1879
IMG_1880
IMG_1881
IMG_1882
IMG_1883
IMG_1885
IMG_1886
IMG_1887
IMG_1888
IMG_1889
IMG_1890
IMG_1892
IMG_1893
IMG_1895
IMG_1897

 

Am 4i, nachdäm de Roli doch ou no itroffe isch (mhhh…jedesmou s’gliche mit dem Kärli, aber mir würde’s jo irgendwie scho vermisse…!), isches mit de Velo uf Umwäge und absiits vo de Houptstrooss Richtig Biberist zue. Im Pärkli bim COOP-Chreisu hei mer uf üse Eventfüehrer gwartet – hei mer gmeint…!

Öppe nach 20 Minute unmotiviertem Warte hei mer üs de um ca 100 Meter uf die angeri Ämmesiite verschobe, hei d’Velo bim Grilllade abgschöut und si go es Bierli ha, näbedra.

Denn ischs aber losgange: Im Garte vom Grilllade hett üse Gaschtgäber e richtigi Grillchuchi ufbout gha. Mir aus säubschternannti Grill-Profis hei natürlech, bimene feine Apéro (jo, scho weder…!) sofort die Grät besichtiget, ungersuecht, betatscht und über se g’fachsimplet.

De Grillmeischter hett is de d’Menücharte verteilt, i drü Gruppe iteilt und diversi Instruktione gäh. Gli hei mer gmerkt, dass be däm Menü mir Profis weder zu Amatöre wärde…!

 

Do üses Menü:

 

-       Sherry-Cherry-Lady
  Gegrillte Crevetten auf Ragout von Cherrytomaten, flambiert

-       Schweinshalsschnitzel mit Füllung aus mediterranen Zutaten
  (Zucchetti/Oliven/getrocknete Tomaten/Pinienkerne/Kräuter)

-       Rindshohrücken im Kräuter-Senfmantel, leicht dampfgeräuchert

-       Kartoffelstock vom Grill 
  (jooo, das funktioniert…)

-       Fisch auf der Planke gegart mit Limetten-Minze-Öl

-       Gemüse aus der Grillschale

-       Flammendes Eis vom Grill (jooo, das funktioniert ou…) in karamellisierter Meringue-Haube

-       Apfelflammkuchen

 

Nid schlächt, gäu!

 

Und weisch, was s’Beschte isch: mir hei das Züüg sooo öppis vo guet kochet, dass mängs Gourmet-Reschtorant chönnt ipacke! Hett ämu üse Gaschtgäber bhouptet – und ig ou! J

Mir si ämu vou Schtouz und Fröid und vöu nöie Idee-e heizue gradlet und einigi vo üs hei no de tradizionell Schlummertrunk bim Pizza-König gha. Rundumm z’fredeni 13er-Gourmet-Chöch nacheme rundum glungne Ivent.

Link:

http://grilllade.ch/

 

 

 

 

 

Copyright � 2015 13er Club Subingen

All Rights Reserved.